From: rolandandmarieke@hotmail.com
To: ruilen@rodepaperclip.nl
Subject: ruilaanbod
Date: Wed, 28 Oct 2009 21:53:58 +0000
 
Hi Mireille & Lenny!
  
Echt ongelooflijk, ik kijk bijna nooit naar dat programma en nu dus wel en zie jullie item en 's avonds meteen jullie site bekeken incl. quotes en ik weet ff geen andere maar sluit me volledig aan bij de 'dreamer' ... hoop ideeŽn maar uitvoeren ho maar ;-) ... mss moet ik Lenny eens raadplegen ;-)
  
Maar goed, zeer 'stoer' initiatief (net als dat van Kyle, die site ook al bekeken) en ik had er al eens van gehoord maar meer ook niet. Nu dus in Nederland wat het toch iets makkelijker maakt, ik bedoel, ik kan wel op Kyle's huis reageren maar eerlijk gezegd vind ik het toch niet handig een huis in Canada, daar de vliegtickets erheen nogal kostbaar zijn en dat kan bruin nu ff niet trekken. We zitten nl. al anderhalf jaar met een dubbele hypotheek waarover in het kort uitleg:
  
We woonden in Eindhoven maar de zee trok. Stoute schoenen aangetrokken (toch een keer wakker geworden uit die droom ondertussen ;-)) en huis verkocht en baan opgezegd en verhuisd. Naar Domburg. Echter na een tijd toch terug verhuisd daar mijn vader kanker kreeg en daar helaas nogal snel aan overleed (2008). Daar ik de enige ben die voor mijn moeder kan zorgen toch maar weer dichterbij gaan wonen, in Eindhoven dus weer. Huis in Domburg staat sinds april 2008 te koop en da's niet echt lollig. Je kunt wel raden waar wij van de zomer onze vakantie hebben door gebracht ... Maar liever zouden we het huis verkocht zien uiteraard.
  
Brengt mij op het volgende idee: jullie krijgen ws. wel veel hits op jullie site na de uitzending en als het balletje gaat rollen ... sorry ... paperclipje gaat ruilen. Mijn ruilvoorstel is derhalve: ik hoef niet persť een T-shirt maar ik wil dan wel een nachtje Domburg voor jullie ruilen (komt goed uit dat jullie een gezin van 4 zijn want we hebben een woonhuis voor 4 personen en een vakantiehuisje in de achtertuin voor 4 personen, totaal ligt 300 meter van zee) tegen aandacht op jullie site voor ons huis dat te koop staat. Er hoeft maar 1 koper te komen maar we weten niet waar die zich bevindt en mss leest die op een goede dag jullie site wel.
  
Ik had destijds een droom een aangepaste B&B op te gaan zetten in Zeeland en zou het nog steeds mooi vinden dat te gaan doen maar dan nu hier ergens. Alleen met als startpunt een dubbele hypotheek schiet dat niet op, dus als die z.s.m. tot de verleden tijd zou kunnen gaan behoren, dan zijn we alweer een stapje in de goede richting.
  
Als jullie het iets vinden zie ik jullie reactie wel. Zo niet, dan wens ik jullie toch heel veel ruilplezier met de rode paperclip en ik heb zo'n idee dat jullie volgend jaar wel op die woonboot wonen, jullie zijn er volgens mij fanatiek genoeg voor.
  
Succes ermee & greetz! Marieke