Zonder jou ben ik eenzaam

toch leef ik mijn leven met je samen.

 

Voor mij beschrijft deze regel ieders unieke verlangen naar authentieke verbondenheid. Een energie die van binnen naar buiten stroomt en van buitenaf bij ons binnen komt en in ons achtergelaten wordt.

 

In de confrontatie met het (moeten) loslaten worden we ons bewust van de kwaliteit van deze verbondenheid, je beseft duidelijker en voelt bewuster de intensiteit hiervan en het belang van wederkerigheid. Het wordt belangrijker voor je om herinnert te worden zoals je zelf wilt en minder zoals de ander je ziet. Door jouw authentieke energie bewust achter te laten (door te geven) daar waar jij dit wilt en aan wie je dit wilt wordt jouw afscheid niet alleen een verlies maar ook een waardevolle verrijking.

 

Ik geef u daarom een door u zelf vormgegeven persoonlijk afscheid.

 

Nadat u op voor u gepaste wijze contact met mij heeft gezocht maken we een afspraak waarbij rekening gehouden zal worden met elkaars mogelijkheden en wenselijkheid in tijd en plaats.

 

Tijdens de eerste en tweede ontmoeting staat hetgeen u wilt (door)geven centraal. Ik zal u uitnodigen om alles wat u wilt achterlaten aan mij te vertellen en/of te laten zien waarnaar ik onvoorwaardelijk zal luisteren en kijken. Ik zal dit alles vormgeven in een bij u passend afscheidsdocument en/of afbeelding en dit op het door u gekozen moment en wijze achterlaten (voordragen) daar waar u dit wilt.

 

Tijdens de derde en vierde ontmoeting staat hetgeen u heeft ontvangen centraal. Alles wat u op u laatste reis meeneemt zal ik voor u beschrijven en als een persoonlijk betekenisvol document (dankbetuiging) conform uw wensen vormgeven en dit op het door u gekozen moment en wijze achterlaten (voordragen) daar waar u dit wilt.

 

De gesprekken zijn in uw eigen omgeving en duren zolang als nodig is met een maximum van 3 uur per keer. De duur tussen de maximaal 4 ontmoetingen zal door ons samen worden bepaald waarbij we rekening houden met uw situatie.

 

Naast uw moed, vertrouwen en openheid vraag ik van u om de gemaakte reis- en materiaalkosten te vergoeden. U ontvangt daarvoor mijn moed, vertrouwen, openheid, creativiteit, liefdevolle bejegening en respectvolle attitude, een bij u passende annonce, een tastbare herinnering van u zelf, beschildering van uw kist en een dankbetuiging om uit te delen. Het achterlaten (voordragen) kan zowel voor als na uw overlijden.

 

Ik kan me voorstellen dat u wilt weten of ik wel deskundig genoeg ben.

Op mijn website www.PITrouwenverlies.nl vindt u de informatie die u hiervoor nodig heeft. Om te weten of het tussen ons klikt mag u mij bellen op 06 45173350.

 

Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten.

Hartelijke groeten van Jeannette Plantenga